Skraplotto, för er som älskar underhållning

Att spela skraplotto online är något som flera älskar och gör varje dag direkt ifrån sina egna hem.

För att sätta igång och köpa en av dina favorit skraplotter som bland annat en Triss, Triolott, Trissen eller någon annan trisslott online, är det bara att finna den spelsajt som du vill använda och välja det lotteri som du vill spela.

Att spela skraplotto online är något som har funnits ute på marknaden sedan en lång tid tillbaka. De första skraplotterna kom först ut som vanliga lottsedlar som man skulle skrapa. Men efter en tid bestämde man sig att de även skulle finnas tillgängliga via nätet för spelare runt om i världen. Under 90-talet skapade man de så kallade digitala skraplotterna som man kunde köpa via diverse spelombud via nätet.

Lotterier såsom triss lotter leder ofta till stora vinster och är en underhållning som man kan njuta utav länge under en lång dag, då man inte har något planerat. Digitala skraplotter är enkla att förstå och de kommer tillsammans med en snygg interaktiv grafik och ljud. Det är en stor skillnad mellan dessa och de vanliga som man skulle ha skrapat i sin närmaste butik eller kiosk.

Känn av hur enkelt och effektivt det är att istället skrapa en triss lott eller spela ett valfritt skraplotto direkt ifrån sin egen dator i sitt eget bekväma hem. Man slipper de långa promenaderna till sin närmaste butik och inge mer väntande i långa köer.

Det finns flera olika spelsajter online som erbjuder en att spela skraplotto eller t.ex. skrapa sin favorit trisslott för sin chans på en triss vinst. Några av de spelbolag som finns tillgängliga är bland annat Unibet, Svenska Spel och Betsson.

När du har valt en spelsajt som du önskar att spela hos, är det alltid rekommenderat för de som vill satsa pengar, att först registrera ett konto på sajten. Detta förenklar processen mycket för en spelare. Man får bland annat sin vinst när man vinner en skickat direkt till sitt spelkonto på hemsidan. Och man kan även ta ut den på direkten eller använda det man har vunnit för att t.ex. köpa ett nytt skraplotto och börja spela igen.

Vissa spelsajter online erbjuder även sina kunder när de registrera ett konto, gratis skraplotter som de kan använda för att skrapa t.ex. en Trio, Triss eller Stor Triss för sin chans på en stor trisslott vinst.

Betsson.com är en spelsajt som erbjuder sina nya kunder två gratis skraplotter när de registrerar sitt nya konto hos dem. Dessa skraplotter har ett värde på 40 kr tillsammans.

Bettson är ett spelbolag som har funnits sedan 2001 och erbjuder sina spelare att spela i deras olika avdelningar såsom deras Casino och Games, men de erbjuder även flera olika spelautomater.

En av de avdelningar som har flest kunder är bland annat deras Lotter avdelning. Den är fylld med diverse skraplotter under olika kategorier såsom Fantasi skraplotter och Sport skraplotter. Det är bara att välja lotteriet man vill skrapa för att starta spelet. När man har valt en lott i lobbyn kommer en ruta att dyka fram på ens skärm som frågar om man antingen vill logga in på sitt konto eller välja att spela på skoj.

Att spela på skoj är ett val som gör Betsson unik. Med valet av att spela på skoj kan man skrapa en skraplott gratis för bara nöjets skull.

Spela din favorit skraplotto via nätet.